Medřa stavební s.r.o.

  • Služby při výstavbě a provozování kanalizací
    Rychlý kontakt: +420 704 794 949 

     

Bezvýkopové opravy potrubí

 

V případě zjištění závady na kanalizačním potrubí pro Vás zajistíme jeho opravu bez potřeby výkopových prací.

Lokální závady drobného rozsahu (praskliny, netěsné spoje a podobně) opravujeme pomocí úsekových manžet Quick-Lock, v případě potřeby jsme ve spolupráci se spřátelenými společnostmi schopni nabízet celou škálu dalších metod oprav, například pomocí frézovacích robotů a nekonečné injektáže (ProKASRO K2), krátkých sanačních rukávů, případně celistvé sanace potrubí pomocí bezešvých rukávů „od šachty k šachtě“ (UV Liner, BRAWOLINER).


 Jsme proškoleni společností HERMES TECHNOLOGIE s.r.o. pro aplikaci všech typů manžet s dlouhou životností Quick-Lock. Jedná se o manžety z nerezové oceli V4A kombinované s těsněním z EPDM pryže. 

Aplikace manžety probíhá:

  • z kanalizační šachty (bez potřeby výkopových prací)
  • čistě a mechanicky (bez potřeby použití stavební chemie)
  • rychle (nečeká se na vychladnutí nebo vytvrdnutí materiálu)
  • levně (vzhledem k výše uvedeným bodům a ceně materiálu se jedná o ekonomické řešení při zachování vysoké kvality a životnosti)

 

Pokud by tato metoda nebyla právě pro Vaši potřebu vhodná nebo použitelná, zajistíme a zprostředkujeme opravu na míru pomocí jakékoliv jiné metody dostupné na trhu. Váš problém dobře zanalyzujeme a vymyslíme pro Vás tu nejlepší možnou cestu, jak se jej zbavit. V některých případech je nejvýhodnější (nebo jediná možná) oprava výkopem, i tu jsme schopni pro Vás zajistit s některou z našich spřátelených firem.